Και ο Πελέ στην ερυθρόλευκη λίστα για αμυντικό χαφ (vid)

Και ο Πελέ στην ερυθρόλευκη λίστα για αμυντικό χαφ (vid)

Ο Γκιγέρμε μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι όμως εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για plan B, με τον Πελέ της Μονακό να είναι μια από αυτές.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ψρα δίνει μεγάλη μάχη για αν φέρει στο Λιμάνι τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Γκιγέρμε. Ο παίκτης μπορεί αν βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στο Λιμάνι, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας προσέχουν για να έχουν και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του 6αριού.

Ένα από τα τελευταία ονόματα που μπήκαν στην εν λόγω λίστα είναι και αυτό του Πελέ. Ο 26χρονος Πορτογάλος αμυντικός μέσος, αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Ρίο Άβε, με την οποία είχε πολύ καλή σεζόν πετυχαίνοντας 7 γκολ σε σύνολο 38 εμφανίσεων. Κάπως έτσι ο παίκτης «γυάλισε» στην Μονακό η οποία τον απέκτησε έναντι 10 εκατ. ευρώ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όμως θεωρεί πως ο παίκτης δεν είναι έτοιμος ακόμα για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των Μονεγάσκων. Προτίθεται λοιπόν να τον παραχωρήσει δανεικό ώστε να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος για το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος αλλά και της ομάδας του Πριγκιπάτου και ίσως υπό προϋποθέσεις, αποτελέσει στόχο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ