Παραμένει στη λίστα ο Γκαλαμπίνοφ, τι λένε οι Ιταλοί

Παραμένει στη λίστα ο Γκαλαμπίνοφ, τι λένε οι Ιταλοί

Το όνομα του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ παραμένει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, όσο ο Βούλγαρος δεν βρίσκει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Το όνομα του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ επανήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος Βούλγαρος φορ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που υπάρχουν στη… νέα έκδοση της λίστας Νταμπίζα, η οποία αριθμεί λιγότερους ξένους επιθετικούς, διαθέσιμους είτε ως ελεύθερους, είτε ως δανεικούς.

Οι Νταμπίζας και Δώνης έχουν μειώσει τους υποψηφίους στόχους για τη θέση του σέντερ φορ, ωστόσο η περίπτωση Γκαλαμπίνοφ φέρεται να παραμένει στον «αφρό» για τον Παναθηναϊκό.

Τι λένε στην Ιταλία

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ιταλοί, δεν υπάρχουν σοβαρές κρούσεις από ομάδες της πρώτης κατηγορίας για τον 29χρονο. Αντίθετα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι γίνεται… πανικός για τον ίδιο στη Serie B. Εάν ήθελε, θα μπορούσε να υπογράψει… χθες σε περισσότερους από τους μισούς συλλόγους της δεύτερης κατηγορίας.

Ωστόσο, ο Γκαλαμπίνοφ δεν φαίνεται διατεθειμένος να κατέβει επίπεδο, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του. Βέβαια, στην όλη υπόθεση υπάρχει και ένα αρνητικό για τον ίδιο, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία κλείνει σε τρεις μέρες και λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Από τη στιγμή που το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, τα πάντα παραμένουν «ανοιχτά», με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ορισμένες ελπίδες για ουσιαστική «αναθέρμανση» της περίπτωσης Γκαλαμπίνοφ. Ο ίδιος δεν έχει παρά τρεις ημέρες αν θέλει να επιλέξει μια λύση επί ιταλικού εδάφους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα οδηγηθεί σε αλλαγή… οπτικής και τότε, ίσως επανεξετάσει τις επιλογές του, μακριά από την Ιταλία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ