Μέχρι το Σαββατοκύριακο ο Βέργος

Μέχρι το Σαββατοκύριακο ο Βέργος

Ο Νίκος Βέργος θα γίνει και επίσημα πράσινος μέσα στις επόμενες μέρες. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, τα χρήματα και ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην τελική ευθεία των μεταγραφικών του κινήσεων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με τον Νίκο Νταμπίζα να… φουλάρει τις επαφές του για να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Τόσο των Ελλήνων παικτών που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας, όσο και του ξένου επιθετικού.

Ο Νίκος Βέργος είναι κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό, όπως σας έχει αποκαλύψει από το βράδυ της Δευτέρας to10.gr και το μόνο που απομένει είναι ένα τυπικό χαρτί από τον Ολυμπιακό προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους πράσινους, με τη συμφωνία να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια και τον παίκτη να λαμβάνει περίπου 100.000 ευρώ ετησίως.

Ο Βέργος αναμένεται μέχρι το Σαββατοκύριακο να γίνει και επίσημα… πράσινος και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, ξεκινώντας προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ