Θέλει Παναθηναϊκό ο Μανθάτης

Θέλει Παναθηναϊκό ο Μανθάτης

Ο 21χρονος μέσος έχει πολλές ομάδες να... ερίζουν για την απόκτησή του, ωστόσο δεν κρύβει την προτίμησή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μανθάτης βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει… μεταφέρει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως θα κινηθεί για την απόκτησή του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Από χθες to10.gr μάλιστα σας ανέφερε ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει και αυτή την υπόθεση, παράλληλα με του Βέργου, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει την ελευθέρας του.

Ο Παναθηναϊκός έχει… συμπαίκτη στη συγκεκριμένη υπόθεση τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Μανθάτης θέλει και να μείνει ελεύθερος και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση (άλλωστε είναι στους «κομμένους» του Μαρτίνς) και να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας μέσος γνωρίζει πως πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό θα έχει ρόλο βασικού και μάλιστα… πρωταγωνιστικό, θα υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο και δεν θα είναι κάθε καλοκαίρι με το άγχος του δανεισμού. Με λίγα λόγια, θα ψάξει μέσω του Παναθηναϊκού να βρει τη σταθερότητά του και τον καλό του εαυτό. Γι’ αυτό και προτιμάει να πάει στους πράσινους, παρά το γεγονός πως για την απόκτησή του ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός του Δώνη, άλλωστε, τουλάχιστον για τη σεζόν που έρχεται θα είναι μια νεανική ομάδα, με πολλά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και θα έχουν τη δική τους ευκαιρία για να ξεχωρίσουν.

Και ο Μανθάτης θέλει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία και να αναδειχθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μόνο ως… φαβορί δεν θα κατεβαίνει στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος που θα δώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ