«Τελειώνει μέσα στη βδομάδα του Τζούρτζεβιτς στη Ρίζεσπορ»

«Τελειώνει μέσα στη βδομάδα του Τζούρτζεβιτς στη Ρίζεσπορ»

Ολυμπιακός και Ρίζεσπορ φέρονται να συμφώνησαν για τη μετακίνηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς στην τουρκική ομάδα, με τις υπογραφές να αναμένεται να πέσουν κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρίζεσπορ από τις αρχές Αυγούστου, τη στιγμή που έχει εισέλθει στη λίστα των παικτών προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με σημερινό (15/08) δημοσίευμα της Fotomac, οι Πειραιώτες συμφώνησαν με την τουρκική ομάδα για τη μετακίνηση του Σέρβου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού.

Συγκεκριμένα, σε αυτό αναφέρεται ότι ο 24χρονος θα πάει στην ομάδα που ανέβηκε από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου ως δανεικός για τη φετινή σεζόν, αλλά στη συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους τοποθετήθηκε επιλογή εξαγοράς, δίχως ωστόσο να αναφέρεται το ύψος της.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Κυριακή (19/08). Επισημαίνεται, δε, ότι η ήττα από την Κασιμπάσα στην πρεμιέρα της Super Lig έκανε τη Ρίζεσπορ να επισπεύσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Την περασμένη σεζόν ο Τζούρτζεβιτς πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και πέτυχε 7 γκολ με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων, αφότου αποκτήθηκε από την Παρτιζάν το καλοκαίρι του 2017, έναντι 2.500.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ