
Άλλος προπονητής παρουσιάζεται να είναι κοντά στην ΑΕΚ και όχι ο Πάουλο Σόουζα, όπως έγραφε η «A Bola».
Στην ΑΕΚ λένε πως δεν είναι ο Πάουλο Σόουζα η πρώτη επιλογή του Χαβιέ Ριμπάλτα για τον πάγκο της Ένωσης.
Παρά το γεγονός πως η «A Bola» παρουσίαζε τον Πορτογάλο ως τελειωμένη υπόθεση, τα πράγματα στους κιτρινόμαυρους φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετικά.
Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ο Σόουζα δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα και στη λίστα υπάρχει άλλος προπονητής που είναι το φαβορί για να αναλάβει την ομάδα.
Το πλάνο της Ένωσης είναι να ανακοινωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο νέος τεχνικός, είτε άμεσα, είτε μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες, προκειμένου να τρέξει το μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και να προετοιμάσει την ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η ΑΕΚ έχει μπροστά της τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, που θα γίνει στις 24 Ιουλίου και θα πρέπει σε εκείνο το σημείο να είναι έτοιμη, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα για εκείνα τα ματς.