Το «LIKE» που… φέρνει τον Γκιγέρμε στον Πειραιά! (pic)

Το «LIKE» που… φέρνει τον Γκιγέρμε στον Πειραιά! (pic)

Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε τον Ολυμπιακό στα social media και... μαρτύρησε τη σχεδόν βέβαιη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους. Θέμα χρόνου, πλέον, η ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Το σίριαλ τελειώνει από ώρα σε ώρα. Ο Ολυμπιακός επέμεινε και όλα δείχνουν ότι κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τη μεταγραφή του Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες. Ο οποίος, μάλιστα… μαρτύρησε από μόνος του τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αμυντικός μέσος αποφάσισε να… δείξει σε όλους ότι η μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και πως ο ίδιος ήδη αισθάνεται παίκτης του Ολυμπιακού. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, ακολούθησε τους επίσημους λογαρισμούς των Ερυθρόλευκων στα social media. Δημοσιοποιώντας εμμέσως τα θετικά νέα και τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έπεισαν τον ποδοσφαιριστή ότι ο Πειραιάς είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ίδιο και από τη στιγμή που τα βρήκαν μαζί του σε όλα, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, για να σταματήσουν τα τερτίπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η ισπανική ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, καθώς δεν «αντέχει» το συμβόλαιό του. Αλλά επειδή πέρυσι πλήρωσε περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ στην Ουντινέζε, ήθελε να βγάλει σχεδόν τα ίδια ή και παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές προτάσεις με σκοπό να πάρει το τελικό «ναι» για την αγορά του 27χρονο κόφτη, αλλά οι Ισπανοί συνέχιζαν για μέρες να παίζουν καθυστερήσεις. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Γκιγέρμε προπονούνταν ξεχωριστά από το σύνολο εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, περιμένοντας να πάρει μεταγραφή. Τώρα, όμως, όλα δείχνουν ότι η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με τον Μπίμπαρς Νάτχο.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο… ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία ανέφερε χθες ότι η μεταγραφή στον Ολυμπιακό «ναυάγησε», όπως και η προσπάθεια της Σάο Πάουλο να τον αποκτήσει δανεικό. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Γκιγέρμε συνεχίζει να πιέζει τη νυν ομάδα του, καθώς δεν θέλει να την ακολουθήσει στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άφησε σαφή… υπονοούμενα αποχώρησης με μηνύματα που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Τέλος, από χθες το βράδυ είχε προκύψει η πληροφορία από την Ισπανία που ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει βάλει στο τραπέζι και την ελευθέρας του Παναγιώτη Ταχτσίδη για να πείσει τους Ισπανούς. Μάλιστα, το timing για την κίνηση με τον Ελληνα μέσου που προπονείται με τους «κομμένους» δεν είναι τυχαίο, καθώς μόλις χθες η «Ντέπορ» πούλησε το βασικό 8άρι της, Σέλσο Μπόρχες στην τουρκική Γκιόζτεπε, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο Κοσταρικανός ήδη πήγε και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και σήμερα ανακοινώνεται από τους Τούρκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ