Εφτασε Θεσσαλονίκη και ανακοινώνεται ο Βέρνμπλουμ

Εφτασε Θεσσαλονίκη και ανακοινώνεται ο Βέρνμπλουμ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης και (το αργότερο) αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα από τον Δικέφαλο.

Ηδη από το πρωί οι Ρώσοι έχουν αποκαλύψει ότι ο 32χρονος μέσος δεν ήρθε στην Ελλάδα για να… συζητήσει με τους Θεσσαλονικείς, αλλά για να τελειώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Καθώς έχει ήδη υπάρξει υπογραφή συγκεκριμένου προσυμφώνου, όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα έχει στη νέα του ομάδα.

Αυτή τη φορά, πάντως, δεν ήρθε μαζί του η σύζυγός του, Νίνα Βέρνμπλουμ, που τόσο συζητήθηκε η προηγούμενη παρουσία της. Αντιθέτως, τον πρώην χαφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνοδεύει στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του, Καρλ Φλάγκερ, ο οποίος θα επιμεληθεί όλα τα θέματα του συμβολαίου.

Οπως προκύπτει, ο Βέρνμπλουμ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τον ΠΑΟΚ, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν έως τα 1,8 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους. Ποσό που τον καθιστά πλέον ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Δικεφάλου, αλλά και έναν από τους υψηλότερα αμειβόμενους συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βέρνμπλουμ είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Σαββίδης, λίγη ώρα μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ