Η Ουνιόν βρήκε αντικαταστάτη του Σολδάνο και «πέφτει»!

Η Ουνιόν βρήκε αντικαταστάτη του Σολδάνο και «πέφτει»!

Ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του για την απόκτηση του Σολδάνο, με σύμμαχο τον παίκτη. Κλείνει τον στέντερ φορ που προορίζεται να αντικαταστήσει τον Αργεντινό η Ουνιόν Σάντα Φε, υπό τον φόβο μην χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά θέματα που έχει αυτή τη στιγμή. Η μεταγραφή του αμυντικού χαφ (Γκιγέρμε) βρίσκεται στο τελικό στάδιο, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν βάλει στο πλάνο να ολοκληρώσουν άμεσα και τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο. Του εκλεκτού για την ενίσχυση της επίθεσης.

To10.gr σας ενημέρωσε από προχθές σχετικά με την ξεκάθαρη επιθυμία του 23χρονου φορ να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό, για τις επαφές που έχουν γίνει σε προσωπικό επίπεδο με τον παίκτη, αλλά και με την απόφασή του να μην διεκδικήσει το ποσοστό που έχει στην κατοχή του για πιθανή πώλησή του. Κινήσεις που όπως φαίνεται έπιασαν τόπο και κάνουν τη διοίκηση της Ουνιόν να αισθάνεται πίεση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στη νέα επαφή που υπήρξε μεταξύ Ολυμπιακού και Ουνιόν, οι Αργεντινοί εμφανίστηκαν περισσότερο διαλλακτικοί για το συνολικό ποσό της μεταγραφής, ενώ υπήρξε ανάλογη διαλλακτικότητα και στη χρονική διάρκεια της αποπληρωμής. Δείγμα της ανησυχίας που έχει επιφέρει στη διοίκηση της ομάδας του Σάντα Φε η στάση του παίκτη, η πίεσή του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αλλά και η άρνησή του να μπει σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του. Συμβόλαιο που λήγει σε έναν χρόνο και σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ένα δεύτερο στοιχείο που δείχνει ότι η Ουνιόν έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Σολδάνο είναι η έναρξη των συζητήσεων με τον… αντικαταστάτη του Σολδάνο. Με τους Αργεντινούς να αναφέρουν πως ήδη ο πρόεδρος του συλλόγου, Λουίς Σπαν, έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του 26χρονου σέντερ φορ της Ολίμπο, Ροντρίγκο Καμπαλούτσι, ο οποίος περιμένει το «ΟΚ» για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της Ουνιόν, Λονάρντο Μαντελόν, με δηλώσεις του στα αργεντίνικα ΜΜΕ, σημείωσε ότι ο Σολδάνο δεν πρέπει να βιαστεί και να παίξει από φέτος ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Αναφέροντας ότι «μίλησα με τον Φράνκο και του είπα ότι μια μέρα θα πάει καλά, δεν θα του κόψω τον δρόμο. Του είπα επίσης ότι δεν είναι πολύ θετικό για τον ίδιο να φύγει, πως δεν είναι η σωστή στιγμή, ίσως θα έπρεπε να περιμένει, θα μπορούσε να πάει σε μια σημαντικότερη ομάδα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ