Λουτσέσκου: «Είμαστε σε επαφές με αριστερά μπακ»

Λουτσέσκου: «Είμαστε σε επαφές με αριστερά μπακ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην πατρίδα του επιβεβαίωσε τις επαφές με παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε Μέσο της πατρίδας του. Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλώντας στη «Fanatik» επισήμανε ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League, τονίζοντας ότι άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θέλουν πάρα πολύ να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αριστερό μπακ: «Ναι κάνουμε επαφές με αριστερά μπακ, διότι υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Δεν μου αρέσει να εμπλέκομαι στις μεταγραφές.  Εγώ απλά ερωτώμαι τι πιστεύω πως χρειάζεται η ομάδα και λέω στους διοικούντες σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Στη συνέχεια, ετοιμάζονται οι λίστες με τους παίκτες».

Για τους αγώνες με την Μπενφίκα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Αυτήν τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και στη γυναίκα μου. Πάντως, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Ωστόσο, δεν θέλουμε να είμαστε αλαζόνες, αλλά έχουμε τεράστια επιθυμία για να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ