Παίρνει Κούκα ο Ολυμπιακός – έρχεται αύριο στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Παίρνει Κούκα ο Ολυμπιακός – έρχεται αύριο στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Απόλυτη δικαίωση για to10.gr που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αιγύπτιου στράικερ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με την Μπράγκα και ο 25χρονος σέντερ φορ έρχεται αύριο στην χώρα μας για να υπογράψει στους πειραιώτες.

Έτοιμος να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησης του Κούκα από την Μπράγκα φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ολοκληρώσει την συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού κάνουν αυτή την ώρα τις τελευταίες συζητήσεις με τους διοικούντες την Μπράγκα, ώστε να ρυθμιστούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις δικαιώνουν to10.gr και το αποκλειστικό ρεπορτάζ, για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 25χρονο σέντερ φορ. To10.gr αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν τον παίκτη σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής τους λίστας και ο Κούκα έρχεται αύριο στην Ελλάδα. Ο νεαρός στράικερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα είναι «οκέι» θα υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο προπονητής των ερυθρόλευκων γνωρίζει καλά τον παίκτη από την συνεργασία τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο επιθετικός της Μπράγκα είναι πολύ καλή επιλογή και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο κόοουτς των πειραιωτών ήθελε ένα στυλ σέντερ φορ διαφορετικό από του Γκερέρο και του Ανσαριφάρντ.

Ο Κούκα είναι ψηλός σέντερ φορ (1.91) και κινείται πιο πολύ εντός περιοχής, σε αντίθεση με τον Γκερέρο, ο οποίος μπορεί να κινηθεί και μακριά από το «κουτί». Ο Μαρτίνς έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Αιγύπτιο στράικερ και σίγουρα θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαθαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Μπράγκα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ