Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας και η πολύ μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της ομάδας, έκανε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αποφασίσουν για παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Μία εβδομάδα ακόμα θα έχουν δυνατότητα οι φίλαθλοι του Δικεφάλου προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πήρε την απόφαση λόγω της μεγάλης ζήτησης να δωσει μια έξτρα εβδομάδα διάθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλαφόν από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα μπει στα 21.000 που σημαίνει πως διαθέσιμες είναι περίπου 3.000 θέσεις ακόμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι στα παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος (όπως αυτό με την Μπενφίκα την μεθεπόμενη Τετάρτη) και ντέρμπι τα λίγα εισιτήρια που απομένουν θα βγαίνουν μόνο μέσω ίντερνετ, ενώ οι τιμές θα είναι ανάλογες της ζήτησης.

Στις σκέψεις των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε περίπτωση πρόκρισης επι της Μπενφίκα, να βγει νέο πακέτο εισιτηρίων διαρκείας όπου η τιμή θα είναι με αρκετά αυξημένη τιμή.

Από την πλευρά του Δικεφάλου, πρόθεση είναι να επιβραβευτούν αυτοί που εξασφάλισαν μόνιμη θέση μόνιμη και συνάμα να σεβαστούν τις ανάγκες κάθε φιλάθλου να παρακολουθεί τους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ