Αποκλειστικό: Κοντά σε Ζοάο Πέδρο από τους ΛΑ Γκάλαξι ο Απόλλων Σμύρνης (vid)

Αποκλειστικό: Κοντά σε Ζοάο Πέδρο από τους ΛΑ Γκάλαξι ο Απόλλων Σμύρνης (vid)

Συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ο Απόλλων Σμύρνης που κινείται για την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ των ΛΑ Γκάλαξι, Ζοάο Πέδρο.

Ο Απόλλων Σμύρνης, κέρδισε οριακά την σωτηρία του κατά την περσινή Superleague. Φέτος όμως στην Ελαφρά Ταξιαρχία αναμένεται να παρουσιάσουν πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Πώς αλλιώς άλλωστε, αφού απέκτησε 12 ποδοσφαιριστές, αποδεσμεύοντας παράλληλα άλλους 15!

Όλα δείχνουν λοιπόν πως στον Απόλλωνα είναι έτοιμοι για την 13η φετινή μεταγραφή τους. Ο Κόουτς Βαλεριέν Ισμαέλ, έκρινε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει to10.gr, κινείται για την απόκτηση του Ζοάο Πέδρο.

Ο Πέδρο είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αλλά και του αμυντικού χαφ. Είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Βιτόρια Γκιμαράες και πέρασε από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της ομάδας. Στην ανδρική ομάδα ανέβηκε το 2015 και πρόλαβε να «γράψει» 26 συνολικά συμμετοχές πριν πάρει μεταγραφή για το MLS.

Τον Ιανουάριο του 2017 οι Λος Άντζελες Γκάλαξι τον απέκτησαν έναντι 1,45 εκατ. ευρώ και έκτοτε έχει αγωνιστεί 34 φορές για λογαριασμό των Αμερικανών. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τους Γκάλαξι, λήγει το καλοκαίρι του 2019 και ο Απόλλωνας εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ