Ενδιαφέρον της Σπέτσια για Γκαλαμπίνοφ, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια

Ενδιαφέρον της Σπέτσια για Γκαλαμπίνοφ, στενεύουν τα χρονικά περιθώρια

Η Σπέτσια φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τζένοα για τον Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, με τον Βούλγαρο φορ να καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση εντός των προσεχών ωρών.

Η Σπέτσια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τζένοα για την περίπτωση του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, του Βούλγαρου φορ που βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του επιθετικού, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο. Το βασικό πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η αναποφασιστικότητα του ποδοσφαιριστή ως προς το αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie B, με τη Σπέτσια να είναι, πάντως, μία από τις ομάδες που στοχεύουν σε άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο 29χρονος βρίσκεται σε εξέχουσα θέση στην Πράσινη λίστα, της οποίας τα ονόματα έχουν μειωθεί από τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, τη στιγμή που ο επιθετικός των Ροσομπλού δεν έχει λάβει κάποια αξιόλογη πρόταση από ομάδα της Serie A, όπου και θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του. Βεβαίως, η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία κλείνει την Παρασκευή (17/08), συνεπώς η απόφαση του παίκτη θα πρέπει να είναι άμεση.

Το Τριφύλλι διατηρεί μερικές ελπίδες για «αναθέρμανση» της περίπτωσης Γκαλαμπίνοφ, ειδικότερα αν ο παίκτης δεν υπογράψει σε κάποια ιταλική ομάδα εντός των επόμενων 30 ωρών και αναγκαστεί να αποχωρήσει για πρωτάθλημα άλλης χώρας.

Το συμβόλαιο του Γκαλαμπίνοφ με την Τζένοα λήγει το καλοκαίρι του 2020, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 21 εμφανίσεις, 3 γκολ και δύο ασίστ με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ