ΟΦΗ : Χωρίς Κομεσίδη στην πρόβα «τζενεράλε» με Εργοτέλη

ΟΦΗ : Χωρίς Κομεσίδη στην πρόβα «τζενεράλε» με Εργοτέλη

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με δελτίο τύπου από τη σημερινή προπόνηση ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Κομεσίδης δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό της ομάδας, πριν την πρεμιέρα της Super League

Χωρίς τον Δημήτρη Κομεσίδη θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο τελευταίο του φιλικό ο ΟΦΗ. Η κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση και θα απουσιάσει από το φιλικό του Σαββάτου, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί και πρόβα τζενεράλε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΟΦΗ για την τελευταία προπόνηση:

«Χωρίς τον Δημήτρη Κομεσίδη, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, κόντρα στον Εργοτέλη (Σάββατο 18/8, 7μμ), στο Γεντί Κουλέ.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να κάνει ατομικό και θεραπεία και δεν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας (δεν αγωνίστηκε ούτε με τον Απόλλωνα).

Ατομικό και θεραπεία ακολουθεί και ο Κοροβέσης, ωστόσο την Παρασκευή (17/8) θα επιχειρήσει να μπεί στο πρόγραμμα και θα φανεί αν τελικά θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.

Οι παίκτες του ΟΦΗ την Πέμπτη (16/8) επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τετάρτης (15/8), με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Την Παρασκευή (17/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ