Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν να είναι σίγουροι στην ΠΑΕ για Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν να είναι σίγουροι στην ΠΑΕ για Πιεμπονγκσάντ

Στελέχη του «τριφυλλιού» δεν χάνουν στιγμή την αισιοδοξία τους για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού στον Παναθηναϊκό.

Η μιζέρια κυριαρχεί στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος είναι αδιάφορος όσο ποτέ άλλοτε, αλλά στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι αυτό θα αλλάξει λόγω Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Ούτως ή άλλως φτάνουμε, στο τέλος της ΑΜΚ που τρέχει και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα πρέπει είτε να εμφανιστεί είτε να εξαφανιστεί…

Στην ΠΑΕ, όπως και να έχει, εδώ και αρκετό καιρό είναι σίγουροι ότι θα προκύψει αλλαγή του ιδιοκτησιακού. Κι όσο περνούν οι μέρες, τόσο τα στελέχη του Παναθηναϊκού, όσο και συνεργάτες του νυν μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, εμφανίζονται κάτι περισσότερο από σίγουροι. Σε κάθε ευκαιρία διαρρέουν ότι αν όχι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το αργότερο στο τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του μεγαλύτερου ποσοστού των μετοχών. Το ποιο θα είναι αυτό, θα ξεκαθαρίσει κι από τα χρήματα που θα βάλει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ο Βίκτωρας Ρέστης κι όσοι άλλοι συμμετέχουν στην «Pan Asia».

«Φτάνουμε στο τέλος», λοιπόν, εξακολουθούν να υποστηρίζουν συνεργάτες του Αλαφούζου, τη στιγμή που από τα γραφεία της ΠΑΕ συνεχίζουν αν φεύγουν διάφορα στοιχεία προς την πλευρά του Ασιάτη επιχειρηματία. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, ο Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του Πιτ να έρθουν στην Αθήνα στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας για να τελειώσουν το θέμα και δεν αποκλείεται να είναι παρόντες στις εξέδρες είτε στο ματς με την Ξάνθη ή περισσότερο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ