Αποκλειστικό: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κούκα!

Αποκλειστικό: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Κούκα!

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Αιγύπτιος φορ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Αχμέντ Χασάν, με to10.gr να υποδέχεται τον παίκτη στην Αθήνα. Ο Κούκα έφτασε με πτήση της Air France από Παρίσι στις 00:40 και αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο, ώστε να ξεκουραστεί και το πρωί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ θα περάσει από ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και εν συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει τη μετακίνηση του στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του to10.gr, που αποκάλυψε το όνομα του εκλεκτού του Πέδρο Μαρτίνς για την ερυθρόλευκη επίθεση.

Κατά την άφιξη του στην Αθήνα ο Χασάν δεν έκανε δηλώσεις, ακολουθώντας την πάγια τακτική του Ολυμπιακού να μιλούν οι νέοι ποδοσφαιριστές του, μόνο εφόσον έχουν πέσει και οι υπογραφές. Κάτι που στην περίπτωση του Κούκα αναμένεται να έχει γίνει έως σήμερα το απόγευμα. Έτσι ώστε ο 25χρονος φορ να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν αλλαγή. Κάτι που ισχύει και για τον Γκιγέρμε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία, τώρα, από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ