Μέρα ανακοινώσεων για Γκιγιέρμε και Κούκα

Μέρα ανακοινώσεων για Γκιγιέρμε και Κούκα

Ο Ολυμπιακός προχωρά σήμερα στην ολοκλήρωση των μεταγραφών Γκιγιέρμε και Κούκα, καθώς οι δύο παίκτες θα υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τους πειραιώτες. Μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο για την σημαντική ενίσχυση της ομάδας του λιμανιού με τον Βραζιλιάνο μέσο και τον Αιγύπτιο στράικερ.

Ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» χθες βράδυ στην Ελβετία και προκρίθηκε με δεύτερη νίκη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως οι ερυθρόελυκοι έχουν πατήσει για τα καλά το «γκάζι» και στις μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Γκιγιέρμε και ο Αιγύπτιος επιθετικός, Κούκα είναι από χθες στην χώρα μας και σήμερα θα υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τους ερυθρόλευκους. Ο Γκιγιέρμε έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης, πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πειραιώτες.

Σε ότι αφορά τον Κούκα, ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έφτασε στην χώρα μας χθες μετά τα μεσάνυχτα και θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα είναι καλά θα πάει και αυτός στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό του με την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου και του Αιγύπτιου επιθετικού και θα πρέπει να σημειωθεί και η ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά, για τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μεταγραφικό επίπεδο. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ