Κινείται για Πογκμπά ο Άρης!

Κινείται για Πογκμπά ο Άρης!

Τον Φλορεντίν Πογκμπά, αδερφό του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, έχει στο στόχαστρο του ο Άρης.

Ο Άρης προσπαθεί να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του και για αυτό βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Φλορεντίν Πογκμπα, αδερφό του άσου της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και πρωταθλητή κόσμου με τη Γαλλία. Ο Πάκο Ερέρα είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του Άρη την απόκτηση ενός κεντρικού και φαίνεται ότι το όνομα που έχει ξεχωρίσει είναι αυτό του Φλορεντίν Πογκμπά. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο (28 ετών, 1.92 μ.) αδερφό του Πολ, που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

Ο κεντρικός αμυντικός από την Γουϊνέα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Θέλτα και στην συνέχεια μετακόμισε στην Γαλλία και στην Σεντάν. Για μια εξαετία (2012-18) φόρεσε την φανέλα της Σεν Ετιέν, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Γκεντσλέμπιρλιγκί.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο υψηλόσωμος αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ