Έρχονται αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ

Έρχονται αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ

Μια μεταγραφική περίοδος δεν περιλαμβάνει μόνο «εισερχόμενα» αλλά και «εξερχόμενα». Έτσι και στον ΠΑΟΚ μετά την μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ, που δεν θα είναι η τελευταία, αρχίζει η συζήτηση για τις αποχωρήσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα τέλη του Μάη, όταν είχε κάνει τις… προγραμματικές του δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν ξεκαθάρισε ότι θέλει ένα ευέλικτο έμψυχο δυναμικό, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει «μποτιλιάρισμα» στο ρόστερ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες για τις πρώτες εκκαθαρίσεις. Ήδη ο Τιμπό Μουλέν βρίσκεται στο εξωτερικό και συζητάει για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Τούμπας, με την μορφή δανεισμού για την τρέχουσα σεζόν. Ενδιαφέρον από Ουκρανία υπάρχει για τον Εβγέν Σάκχοφ, με τον Λουτσέσκου να θέλει την παραμονή του στην ομάδα.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή, τόσο ο Λάζαρος Λάμπρου, όσο και ο Γιάννης Μυστακίδης γνωρίζουν πως έχουν προτάσεις για τον ετήσιο δανεισμό τους. Ο μεν Λάμπρου από τον Ατρόμητο, ο δε Μυστακίδης από τον Παναθηναϊκό.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα τελειώσει και ο δανεισμός του Μάρκο Μιχόγεβιτς στον ΟΦΗ, ενώ και στην θέση του τερματοφύλακα θα υπάρχουν εξελίξεις, αφού ο Λουτσέσκου θέλει να δουλέψει με τρεις και τώρα στο ρόστερ βρίσκονται τέσσερις (Πασχαλάκης, Ρέι, Γλύκος, Σιαμπάνης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ