Υπέρβαση 4 εκατ. ευρώ για τον Γκιγιέρμε

Υπέρβαση 4 εκατ. ευρώ για τον Γκιγιέρμε

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου από την Λα Κορούνια, με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Γκιγιέρμε πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις στην διάρκεια της χθεσινής μέρας και οι ερυθρόλευκοι θα ανακοινώσουν σήμερα την απόκτηση του παίκτη από την Λα Κορούνια. Οι πειραιώτες εντάσσουν στο δυναμικό τους ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος καθώς επέμεινε για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν την Λα Κορούνια να παραχωρήσει τον 27χρονο μεσοαμυντικό κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ομάδα του λιμανιού κάνει την οικονομική υπέρβαση για να ντύσει τον Γκιγιέρμε στα ερυθρόλευκα.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου θα κοστίσει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό καθώς αυτό το ποσό είχε δώσει και η Ντεπορτίβο στην Ουντινέζε όταν είχε αποκτήσει τον Γκιγιέρμε και οι Ισπανοί ήθελαν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα δίνοντας 4 εκατ. ευρώ για να «πιάσει» λιμάνι ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός, προς μεγάλη ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ