Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον παικταρά Γκιγιέρμε! (pics)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον παικταρά Γκιγιέρμε! (pics)

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος μέσος με την ομάδα του λιμανιού ν' ανακοινώνει την ολοκλήρωση της τεράστιας μεταγραφής. Ενθουσιασμένος ο 27χρονος μέσος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκιγιέρμε από την Λα Κορούνια, με την ομάδα του Πειραιά να καλωσορίζει στις τάξεις της τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο. Ο 27χρονος κόφτης πήγε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, το οποίο είναι τριετούς διάρκειας. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν μια πολύ μεγάλη μεταγραφή και ο τεχνικός των πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου.

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση για την απόκτηση του λατινοαμερικάνου χαφ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ. Όπως προαναφέραμε ο Γκιγιέρμε πήγε το πρωί στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του λιμανιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη θα είναι περίπου 800.000 ευρώ.

Ο Γκιγιέρμε είναι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και αυτό ακριβώς έλεγε σήμερα το πρωί στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας. Ο Βραζιλιάνος θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη και θα συναντηθεί με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους νέους του συμπαίκτες.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί ο Κούκα

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σήμερα στην ανακοίνωση της απόκτησης και του Κούκα, ο οποίος είναι στην χώρα μας από χθες το βράδυ. Ο Αιγύπτιος στράικερ περνάει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα μεταβεί κι αυτός στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ