Χωρίς εισιτήρια ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη

Χωρίς εισιτήρια ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς με τους Ακρίτες.

Μυστικό δεν ήταν. Ούτε έκπληξη προκαλεί. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός επέλεξε, υπό το φόβο επεισοδίων, να κάνει κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό-πρόβα τζενεράλε με τον Λεβαδειακό, δεν μπορούσε ξαφνικά να αλλάξει πολιτική και να ζητήσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Ξάνθη (Κυριακή 26/8, 19:15).

Η ΠΑΕ, λοιπόν, όπως αναμενόταν δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς στην ακριτική πόλη. Ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει οργανωμένη παρουσία φίλων του Παναθηναϊκού σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Πέρσι το «τριφύλλι» στο τέλος του πρώτου γύρου με τον Ουζουνίδη στον πάγκο και παρά την κακή πορεία της ομάδας και τα δεκάδες προβλήματα με αποχωρήσεις παικτών, είχε κόσμο στον αγώνα με την Ξάνθη και μάλιστα είχε πραγματοποιήσει ίσως το καλύτερο ημίχρονο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει (1-1, το γκολ ο Άλτμαν).

Τότε, δεν είχε συμβεί το παραμικρό. ο κόσμος, όμως, βλέποντας την κατάσταση να χειροτερεύει βρίσκεται στα όριά του, όλοι ανησυχούν για επεισόδια και γι’ αυτό η ΠΑΕ δεν πήρε εισιτήρια. Το ίδιο φυσικά αναμένεται να συμβεί και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Μεμονωμένα, βέβαια, δεν αποκλείεται κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και τις γύρω πόλεις να θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ