Επικό μήνυμα στο Instagram του Βέρνμπλουμ!

Επικό μήνυμα στο Instagram του Βέρνμπλουμ!

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και ένας φίλος του Δικέφαλου έσπευσε να τον καλωσορίσει... με ένα ιδιαίτερο μήνυμα

Με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο κόσμος της ομάδας έχει κατακλύσει τον λογαριασμό του Σουηδού μέσου στο Instagram με μηνύματα αγάπης, βάζοντας τον στο κλίμα της ομάδας.

Ωστόσο μέσα στα πολλά μηνύματα που καλωσορίζουν τον Βέρνμπλουμ είναι και ένα που ξεχωρίζει!

Ο φίλος του ΠΑΟΚ λοιπόν γράφει στο τελευταίο απόκτημα του «Δικέφαλου» :

«Αγαπητέ Πόντους,

απ’ ότι έμαθα αποφάσισες να «σκίσεις» τη γάτα και να γράψεις την κυρία σου εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μπράβο φίλε μου, καιρός ήταν να της μάθεις ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι. Μιας και μιλάμε για σπίτι, μην ανησυχείς γι αυτό φίλε μου, έχουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στον Επτάλοφο, με 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, ένα σαλόνι, μεγάλη κουζίνα και μπάνιο, 450 ευρώ σύνολο μαζί με τα κοινόχρηστα και το φυσικό αέριο. Πραγματική ευκαιρία φίλε μου. Επίσης δίπλα από το σπίτι είναι το 21ο σχολείο των Αμπελόκηπων, όπου φοίτησαν κάποιοι από τους καλύτερους ανθρώπους στα δυτικά, όπως ο Νίκος ο «Γκοντζίλας», ο Μπάμπης ο «Σουγιάς» και άλλοι. Αληθινοί επιστήμονες όλοι τους, σου λέω.

ΠΑΟΚ είσαι!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ