Η αποστολή του ΠΑΟ για τον Λεβαδειακό

Η αποστολή του ΠΑΟ για τον Λεβαδειακό

Ο Δώνης εκτός των τραυματιών Κουρμπέλη, Άλτμαν, άφησε εκτός του Σιφναίο που οδεύει για δανεισμό και τους υπό δοκιμή Ρεγκάκο, Χαντζάρα, Κέζο. Πρώτη για Παντελάκη.

Την αποστολή για το αυριανό (21:00 ΕΡΤ2) φιλικό με τον Λεβαδειακό, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη την επόμενη Κυριακή 26/8, ανακοίνωσε μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Νώντα Παντελάκη κι άφησε όπως ήταν αναμενόμενο εκτός τους τραυματίες Κουρμπέλη, Άλτμαν. Εκτός, όμως, έμεινε και ο Μαρκ Σιφναίος, ο οποίος έως τώρα δεν έχει πείσει τον προπονητή του «τριφυλλιού» κι όλα δείχνουν ότι θα δοθεί δανεικός. Στην αποστολή δεν είναι και οι υπό δοκιμή Ρεγκάκος, Χαντζάρας, Κέζος. Ο πρώτος είναι αυτός που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι θα κερδίσει συμβόλαιο, ενώ μάλλον θα είναι έκπληξη να ανάψει ο Δώνης το πράσινο φως για τους άλλους δύο.

Η πιθανή ενδεκάδα για το αυριανό φιλικό είναι: Ο Διούδης στο τέρμα, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Οικονόμου η τριάδα στην άμυνα, οι Ινσούα, Κουλιμπαλί οι ακραίοι μπακ χαφ, οι Τζανδάρης, Δώνης στα χαφ και οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης πίσω από τον Μουνιέ, ο οποίος αναμένεται να παίξει στην κορυφή. Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Διούδης Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Πίσπας, Σέχου, Παντελάκης.

Όσοι βρίσκονται εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο πρωί. Το απόγευμα της Παρασκευής, οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις κατοχής κι επιθετικής τακτικής. Χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ κι έπαιξαν διπλό ενεργοποίησης στο μισό γήπεδο με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, που αναμένεται τη Κυριακή να μπει με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ