Ξάνθη: «Μέσα» ο Σαρπόνγκ, ατομικό οι Λισγάρας και Μπρίτο

Ξάνθη: «Μέσα» ο Σαρπόνγκ, ατομικό οι Λισγάρας και Μπρίτο

Οι Θρακιώτες το απόγευμα του Σαββάτου (18:30) θα δώσουν φιλικό με την Λάρισα στο «Xanthi FC Arena».

Με τον Σαρπόνγκ να γυμνάζεται κανονικά και να ακολουθεί το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού (18:30) με την Λάρισα στο «Xanthi FC Arena».

Ο 30χρονος Ολλανδός εξτρέμ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Ράσταβατς. Αντίθετα, οι Λισγάρας και Μπρίτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.  Η τεχνική ηγεσία της θρακιώτικης ομάδας στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

Το φιλικό με την ΑΕΛ είναι το 7ο φιλικό που θα δώσει στην καλοκαιρινή της προετοιμασία η Ξάνθη, μετά τα τέσσερα φιλικά που έδωσε στη Βουλγαρία (νίκη με 3-2 επί της Αλτίν Ασίρ, ισοπαλία 0-0 με τη Ν. Σαλαμίνα, νίκη με 1-2 επί της Μπότεφ Βράτζα, ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ Λεμεσού) και τα δύο στην Ξάνθη (ήττα με 0-1 από τον Άρη, νίκη με 3-0 επί του Ορφέα Ξάνθης).

Η ομάδα του Ράσταβατς την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος θα υποδεχθεί στην έδρα της τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/08 και θα ξεκινήσει στις 19:15.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ