
Ο Λάμπρος Σμυρλής θα είναι παίκτης του Παναιτωλικού από τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Παναιτωλικός συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λάμπρου Σμυρλή.
Ο Έλληνας εξτρέμ αγωνίστηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, αλλά και στη Β’ ομάδα, μένοντας όμως ελεύθερος, με τους Αγρινιώτες να τον αποκτούν για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
«Ο Λάμπρος Σμυρλής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2028. Ο 20χρονος (γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 12.07.2004) επιθετικός αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
Έχει αγωνιστεί στην Super League Κ19, στην UEFA Youth League και από το 2022 στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β’. Έχει αγωνιστεί επίσης με τις Εθνικές ομάδες Κ18, Κ19 (με την οποία συμμετείχε στο Euro 2023) και τον τελευταίο χρόνο με την Εθνική Ελπίδων».