Το πάρτι γενεθλίων του Καμπιάσο στη Βάρκιζα

Το πάρτι γενεθλίων του Καμπιάσο στη Βάρκιζα

Ο Αργεντινός γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του με beach party στη Βάρκιζα, μαζί με μέλη της οικογένειάς του και Έλληνες φίλους του.

Τα 38 του χρόνια κλείνει σήμερα (18/08) ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο σπουδαίος «Κούτσου», μάλιστα, επιβεβαιώνοντας την αγάπη που έχει για την Ελλάδα, αποφάσισε να περάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα στη χώρα μας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού οργάνωσε ένα ιδιαίτερο και πριβέ beach party στη Βάρκιζα, το οποίο συνοδεύτηκε από αλκοόλ και από άφθονα αργεντίνικα ψητά, με το αυτοσχέδιο μπάρμπεκιου να έχει στηθεί στην παραλία.

Ο Καμπιάσο, ο οποίος αγόρασε σπίτι στα Νότια Προάστια και σχεδόν τον μισό χρόνο τον περνάει στην Αθήνα, διασκέδασε έχοντας στο πλευρό του όλα τα αδέρφια του και μέλη της οικογένειας του, όπως και Έλληνες φίλους του, τους οποίους γνώρισε το διάστημα που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία, ο Καμπιάσσο έκλεισε πέρυσι την πλούσια καριέρα του, έχοντας 580 συμμετοχές, 64 γκολ και 34 ασίστ σε συλλογικό επίπεδο και ακόμη 52 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής. Ξεκίνησε να παίξει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπήκε μέσω της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον αγόρασε σε ηλικία 16 ετών! Αγωνίστηκε επίσης στις Ιντεπεντιέντε, Ρίβερ Πλέιτ, Ιντερ, Λέστερ, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό (49 ματς, 7 γκολ, 3 ασίστ).

Οι τίτλοι του Καμπιάσο:

* Ρεάλ Μαδρίτης: 1 πρωτάθλημα Ισπανίας, 1 Διηπειρωτικό, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Σούπερ Καπ Ισπανίας.
* Ίντερ: 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα Ιταλίας, 4 Σούπερ Καπ Ιταλίας, 1 Παγκόσμιο Συλλόγων
* Ολυμπιακός: 2 πρωταθλήματα Ελλάδας.
* Εθνική Νέων Αργεντινής: 2 πρωταθλήματα Νότιας Αμερικής, 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη αποκτήσει δίπλωμα προπονητή και στο πρόσφατο Μουντιάλ ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Χοσέ Πέκερμαν στην εθνική Κολομβίας. Μάλιστα, εάν ο τελευταίος αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Αργεντινής, όπως φημολογείται, τότε ο «Κούτσου» θα αναλάβει ρόλο πρώτου βοηθού του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ