
Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια προκειμένου να του ευχηθεί για τη γέννηση του παιδιού του.
Εδώ και δύο μέρες ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ευτυχισμένος πατέρας μιας και η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Όπως είναι λογικό, ο άσος του ΠΑΟΚ βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, ενώ μόλις λίγους μήνες πριν είχε παντρευτεί.
Ο Ιβάν Σαββίδης έσπευσε άμεσα να επικοινωνήσει με τον 22χρονο άσο και να τους στείλει τις «θερμές» ευχές του για το νέο μέλος της οικογένειας. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου έχει αναπτύξει εξάλλου ξεχωριστή θέση με τον Κωνσταντέλια τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστε επίσης: Γιατί όλοι μιλούν για τον Χρήστο Τζόλη: Η Ατλέτικο και η «μισή» Premier League για τον Έλληνα άσο
Αυτή η κίνηση του Σαββίδη ωστόσο συνδυάστηκε από κάποιους και με τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Στουτγκάρδη αλλά και η Σεβίλλη του Ματίας Αλμέιδα. Όπως όμως διαρρέεται από πλευράς ΠΑΟΚ, η επικοινωνία των δύο δεν είχε σχέση με το συμβόλαιό του ούτε με πιθανότητα μεταγραφής, αλλά αφορούσε μόνο σε ευχές.