Ερέρα: «Βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός»

Ερέρα: «Βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός»

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη δήλωσε ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα του μετά τη λήξη του φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την πρόοδο του Άρη μέρα με τη μέρα, που τον φέρνει πιο κοντά στην πλήρη ετοιμότητα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πάκο Ερέρα μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των κίτρινων δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον νεοαποκτηθέντα Μπρούνο Γκάμα, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας, καθώς και για την πιθανότητα επιπλέον μεταγραφικών κινήσεων.

Η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού : «Βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός. Ξεκινήσαμε με προβλήματα αλλά μετά είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος μας απείλησε αλλά όσο κυλούσαν τα λεπτά αποκτούσαμε και πάλι τον έλεγχο. Μπορώ να πω ότι είμαι πιο χαρούμενος με την ομάδα όσο περνάνε οι μέρες και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύουμε».

Για την κατάσταση της ομάδας : «Είναι μια προετοιμασία περίεργη. Υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες, που δεν πήραν μέρος στην προετοιμασία και είναι δύσκολο να είναι απευθείας στο 100% από τη μία μέρα στην άλλη. Προσπαθούμε να τους εντάξουμε, η υπόλοιπη ομάδα βοηθάει σε αυτό. Γενικά, μέρα με τη μέρα, όλοι βελτιωνόμαστε».

Για την αλλαγή συστήματος από 4-3-3 σε 4-2-3-1 τελευταία: «Το σύστημα εξαρτάται από τους παίκτες που έχεις. Περίμενα την ενσωμάτωση παικτών όπως ο Γκάμα και ο Γιουνές, γιατί μας δίνουν επιπλέον επιλογές. Θα διατηρηθεί αυτό το σύστημα».

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Μπρούνο Γκάμα : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τον ήξερα και από την Ισπανία και γνωρίζω τι μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να έχει μόνο δύο προπονήσεις, αλλά έδειξε τι μπορεί να κάνει καθώς πήρε αρκετό χρόνο και ήταν πολύ θετικός».

Για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή : «Όπως πάντα λέω πρέπει να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή να δούμε αν θα παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με το υλικό που έχουμε, δεν μου αρέσει να έχω μεγάλο ρόστερ. Σε σχέση με την Ισπανία υπάρχουν τέσσερις λιγότερες ομάδες άρα και οκτώ λιγότερα παιχνίδια. Αν προκύψει κάποια ευκαιρία θα τη συζητήσουμε για να βελτιώσουμε την ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ».

Για το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα του Κλεάνθης Βικελίδης : «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο με απασχολεί, αλλά δεν μπορώ να το λύσω. Θα ήθελα να παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας, που είναι καταπληκτικοί, και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ