Γκάμα : «Να βοηθήσω τον Άρη»

Γκάμα : «Να βοηθήσω τον Άρη»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των κίτρινων έκανε ο Πορτογάλος αμέσως μετά το ντεμπούτο του στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη έκανε ο Μπρούνο Γκάμα στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα, ενώ φάνηκε εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς των κίτρινων.

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Μπόρεσα να παίξω αρκετά σήμερα, παρόλο που ακόμη δεν είμαι έτοιμος. Η αλήθεια είναι ότι οι συμπαίκτες μου έχουν προβάδισμα, αλλά θα δουλέψω ώστε να τους φτάσω».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Με χαροποίησε που είδα τόσους φιλάθλους σε ένα φιλικό παιχνίδι. Με είχαν ενημερώσει για τους οπαδούς μας, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήρθαν και μας στήριξαν. Νομίζω πως θα είναι μεγάλη βοήθεια σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για εμένα και τους συμπαίκτες μου».

Για το ποια θέση προτιμάει: «Σε ολόκληρη την καριέρα μου έπαιζα στα άκρα ή πίσω από τον επιθετικό. Θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής. Θεωρώ πως μπορώ να αγωνιστώ και στις τρεις αυτές θέσεις».

Για το αν θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω τον Άρη. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι του προπονητή να με χρησιμοποιήσει όποτε θεωρεί πως μπορώ να αγωνιστώ. Εμένα πάντως με ενδιαφέρει να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ