«Ο Ολυμπιακός είπε όχι στα 20.000.000 ευρώ της Μίλαν για Μουζακίτη»

«Ο Ολυμπιακός είπε όχι στα 20.000.000 ευρώ της Μίλαν για Μουζακίτη»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία,η Μίλαν κατέθεσε πρόταση ύψους 20 εκατομμύριων ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Χρήστο Μουζακίτη, αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά.

Ο Χρήστος Μουζακίτης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι προϊόν της «χρυσής» Ακαδημίας του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η… μισή Ευρώπη να παρακολουθεί την περίπτωση του. Ο 18χρονος μέσος που ήταν βασικός την περσινή σεζόν στους ερυθρόλευκους και κατέκτησε το νταμπλ, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους, όμως από την Ιταλία αναφέρουν ότι η Μίλαν ήταν αυτή που κατέθεσε πρόταση.

Συγκεκριμένα, το «tuttomercato» μια μέτα μετά το δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, κάνει λόγο για προσφορά της Μίλαν, η οποία είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 20.000.000, προκειμένου να πείσει τους «ερυθρόλευκους» να παραχωρήσουν τον Μουζακίτη.

Παρόλα αυτά, οι Ιταλοί αναφέρουν στο ίδιο δημοσίευμα ότι η απάντηση που έλαβαν οι «ροσονέρι» από τον Ολυμπιακό για τα 20.000.000 ευρώ ήταν αρνητική, καθώς δεν μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» των νταμπλούχων Ελλάδας.

Δείτε το δημοσίευμα για τον Μουζακίτη και την πρόταση της Μίλαν

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουζακίτης πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις και σκόραρε δύο γκολ κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και κατέκτησε το νταμπλ με την πρώτη ομάδα, μια χρονιά μετά την κούπα του Youth League με την Κ19.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ