Μπουχαλάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα, τον μεγάλο μας στόχο»

Μπουχαλάκης: «Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα, τον μεγάλο μας στόχο»

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, μιλάει για την ευρωπαϊκή πρόκληση του Ολυμπιακού και μιλάει ανοικτά για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, επέστρεψε το καλοκαίρι και πάλι στον Ολυμπιακό, παρακολούθησε την προετοιμασία και αγωνίστηκε βασικός στα δύο ματς με τη Λουκέρνη για το Europa League. Ο Κρητικός μέσος θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι αυτή τη φορά και ίσως φέτος τα καταφέρει.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News, αναφέρθηκε στα ματς και την πρόκριση επί της Λουκέρνης, στα επερχόμενα με την Μπέρνλι αλλά και στον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του «Μπούχα»:

Για την άνετη πρόκριση επί της Λουκέρνης: «Έγινε καλή δουλειά, γιατί νομίζω πως βάλαμε τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα. Μπήκαμε αποφασίστηκα, σκοράραμε νωρίς, δείξαμε τι θέλαμε και σίγουρα το 4-0 μας έδωσε άλλη ψυχολογία για τη ρεβάνς. Θέλαμε όμως και στην Ελβετία να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να τονώσουμε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχεια».

Για το δύσκολο εμπόδιο της Μπέρνλι: «Είναι καλή ομάδα. Πέρσι είχε καλή πορεία και έτσι κέρδισε και το εισιτήριο για το Europa League. Έκανε καλές εμφανίσεις, είχε δημιουργήσει εντύπωση. Θα την αναλύσουμε, θα δούμε τα δυνατά της σημεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εδώ τη δουλειά μας. Θέλουμε πολύ να μπούμε στους ομίλους. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εμάς, αλλά δεν αλλάζει. Ξέρουμε τι θα βρούμε απέναντί μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας το βράδυ της Πέμπτης να μας ενισχύσει και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να είμαστε εκεί που θέλουμε, στους ομίλους. Έχει καλούς παίκτες, πάντως, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, περισσότερα θα πούμε με τον προπονητή μας».

Για το πρωτάθλημα που αρχίζει το επόμενο σαββατοκύριακο: «Αυτό θέλουμε, το θέλουν όλοι μέσα στον σύλλογο. Έχουν έρθει πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα που θα βοηθήσουν σε αυτό τον άξονα. Είναι ο μεγάλος μας στόχος το πρωτάθλημα και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ