«Στην Χιχόν ο Τζούρτζεβιτς με 2.000.000 €»

«Στην Χιχόν ο Τζούρτζεβιτς με 2.000.000 €»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι Ισπανοί βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες για τη μεταγραφή του Σέρβου στράικερ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς από τον Ολυμπιακό βρίσκεται η Σπόρτινγκ Χιχόν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο τονίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία, προκειμένου ο Σέρβος επιθετικός να μετακομίσει μόνιμα στην Ισπανία. Μάλιστα, αναφέρονται και στο οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, επισημαίνοντας ότι η Χιχόν θα πληρώσει λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

«Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, προκειμένου ο Σέρβος επιθετικός να μετακομίσει στην Ισπανία για τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Η μεταγραφή του 24χρονου στράικερ θα κοστίσει λίγο πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ισπανική ομάδα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Το εν λόγω δημοσίευμα έρχεται λίγες ώρες μετά την απόφαση του Σέρβου επιθετικού να απορρίψει την πρόταση που είχε στα χέρια του από τη Ρίζεσπορ, με στόχο να βρει κάτι καλύτερο για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Τζούρτζεβιτς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του. Ο Σέρβος έπαιξε συνολικά σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα των Πειραιωτών, έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ σε 1.206 λεπτά συμμετοχής. Η Σπόρτινγκ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και έχει προπονητή τον Ρούμπεν Μπαράχα, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 αντικατέστησε τον νυν προπονητή του Αρη, Πάκο Ερέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ