
Ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να ασχολείται με τον 36χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό Ντούσαν Τάντιτς, παρότι το σενάριο συνδέθηκε με τη συνάντηση Αλαφούζου-Ατζούν.
Η πρόσφατη επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στην Τουρκία άφησε και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επιβαίνει ως συνοδηγός σε ένα δίτροχο του συνεργάτη του στα τηλεοπτικά, Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «In», η συνάντηση του Αλαφούζου με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μία από τις πτυχές της, αφορούσε τα μεταγραφικά του Τριφυλλιού.
Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Φατίχ Τερίμ από το «Γεώργιος Καλαφάτης», η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας εφοπλιστής δεν αναζήτησε άλλες συμβουλές από τον Ατζούν. Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ανοιχτές υποθέσεις στην Τουρκία, η βοήθεια του Ατζούν είναι πάντα χρήσιμη.
O Ατζούν διατέλεσε αντιπρόεδρος στη Φενέρμπαχτσε και έχει επαφές με παίκτες, παράγοντες και μάνατζερ στο τουρκικό ποδόσφαιρο, ενώ ανήκει στον κύκλο του Ταγίπ Ερντογάν, κάτι που έχει τη σημασία του στη χώρα. Οπότε, άγνωστο γιατί, η συζήτηση του Αλαφούζου με τον Τούρκο καναλάρχη είχε και ποδοσφαιρική προέκταση.
Πάντως, από το Τριφύλλι επιμένουν ότι δεν είναι ο Ντούσαν Τάντιτς ένας παίκτης που τους απασχολεί. Εδώ και μέρες, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός συνδέεται μέσω του τουρκικό Τύπου με μεταγραφικά σενάρια με τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, ενώ τις φήμες ενίσχυσε η παρουσία του στη Μύκονο. Όμως κατά τα φαινόμενα, ο Τάντιτς απλώς απολαμβάνει τις διακοπές του στο κυκλαδίτικο νησί και δεν έχει επαφές για να εγκατασταθεί στη χώρα μας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Τάντιτς ανήκει μέχρι τις 30 Ιουνίου στη Φενέρ, με τη διοίκηση της οποίας ο Ατζούν διατηρεί επικοινωνία και ενδεχομένως να έχουν προσωπική γνωριμία με τον Σέρβο άσο. Επιπλέον, ο Τάντιτς βρίσκεται μέρες στη Μύκονο. Αυτά τα γεγονότα συνδέθηκαν με τη συνάντηση Ατζούν – Αλαφούζου, με την υπόθεση ότι ίσως ο Τούρκος να διευκόλυνε τις συνομιλίες με τις σχετικές συστάσεις, μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Τάντιτς.
Ωστόσο, στο Τριφύλλι αναφέρουν πως έχουν ως κεντρική πολιτική τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας του ρόστερ και ο 36χρονος Τάντιτς δεν υπηρετεί αυτή τη στρατηγική. Παρότι η αξία και οι ικανότητες του δεν αμφισβητούνται, οι «πράσινοι» αναζητούν στην αγορά νεαρούς σε ηλικία παίκτες.
πηγή: In.gr