«Πρόταση της Αλ Σαμπάμπ στον Ολυμπιακό για τον Τσικίνιο»

«Πρόταση της Αλ Σαμπάμπ στον Ολυμπιακό για τον Τσικίνιο»

Η Αλ Σαμπάμπ έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τσικίνιο, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, με τις περιπτώσεις των Ζαφείρη, Μίγια και Σκιπιόνι να είναι στο προσκήνιο. Πάντως δεν αποκλείεται να προκύψει και αποχώρηση.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Σαμπάμπ κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του Τσικίνιο!

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Γουόκαπ στο Eurobasket η Εθνική – Τι ισχύει με Αντετοκούνμπο, Σλούκα και Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει απορρίψει τη συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο σύμφωναμε τον Ρομάνο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Αλ Σαμπάμπ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Σαουδάραβες να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Θυμίζουμε πως στην Αλ Σαμπάμπ αγωνίζεται ο πρώην συμπαίκτης του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό, Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Φατίχ Τερίμ.

Ο 29χρονος επιθετικός χαφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 28 ματς πρωταθλήματος, μετρώντας 8 γκολ και 4 ασίστ. Επίσης, αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια στο Europa League, όντας βασικός στα επτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ