«Συμφωνία Ολυμπιακού – Ρεμς για Ενγκελς, πιέζει η Αντερλεχτ»!

«Συμφωνία Ολυμπιακού – Ρεμς για Ενγκελς, πιέζει η Αντερλεχτ»!

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι η νεοφώτιστη Ρεμς τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον Ενγκελς, στον οποίο προτείνει 4ετές συμβόλαιο. Οι Βέλγοι διατηρούν τις ελπίδες της Αντερλεχτ!

Ο Μπιορν Ενγκελς συνεχίσει να μιλάει με την Αντερλεχτ για το μέλλον του, ωστόσο, ο σύλλογος των Βρυξελλών δεν δείχνει να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η περίπτωση της Ρεμς να φαντάζει ως η πλέον πιθανή αυτή τη στιγμή για τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας lunion.fr, η νεοφώτιστη και πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή του Σαμπιονά, τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, ώστε να αγοράσει τον 23χρονο στόπερ. Μάλιστα, σημειώνεται ότι έχει προτείνει στον Ενγκελς συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, ενώ τονίζεται ότι γίνεται προσπάθεια ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα.

Από την άλλη, η βελγική εφημερίδα «Het Nieuwsblad» αναφέρει ότι η Αντερλεχτ θα συνεχίσει τις επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ενγκελς, έχοντας ως μεγάλο όπλο στις επαφές την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στη χώρα του. Μάλιστα τονίζεται ότι ο μονοετής δανεισμός του παίκτη, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανός για να τελειώσει το σίριαλ!

Οπως και να έχει, το θέμα του Ενγκελς θα τελειώσει άμεσα, με τον Ολυμπιακό να κλείνει ένα από τα πιο σημαντικά ανοιχτά θέματα του ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ