Μιχόγεβιτς : «Μου έχουν πει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του»

Μιχόγεβιτς : «Μου έχουν πει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του»

Ο ΟΦΗ καλωσόρισε τον Μάρκο Μιχόγεβιτς του ΠΑΟΚ και ο Βόσνιος παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής των Κρητικών, στις οποίες αναφέρθηκε με κολακευτικό τρόπο στη νέα ομάδα του.

Ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του 2019, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει πιο έτοιμος στον Δικέφαλο του Βορρά.

Το απόγευμα της Κυριακής (19/08) οι Κρητικοί καλωσόρισαν τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό και παρουσίασαν το προφίλ του, με τον Βόσνιο να παραχωρεί τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Σε αυτές αναφέρθηκε πρωτίστως στον κόσμο της νέας ομάδας του και ανέφερε πως «είμαι μαχητής και προσπαθώ να δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνω και στον ΟΦΗ».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Στο Ηράκλειο, βρίσκεται απο το βράδυ της Κυριακής (19/8), ο 22χρονος (1μ91) Βόσνιος κεντρικός αμυντικός Μάρκο Μιχόγιεβιτς, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχόγιεβιτς την Δευτέρα (20/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

Με την απόκτηση του Μιχόγεβιτς, ο ΟΦΗ προσθέτει μια ακόμη πολύτιμη λύση στην άμυνα του.

«Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ μας ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς #ofi1925» ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, για την άφιξη του παίκτη στο Ηράκλειο.

Ποιος είναι

Ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1μ91 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Leotar (2013-14) και αργότερα μεταπήδησε στη Σεράγεβο, όπου αγωνίστηκε το 2015-18.

Πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Βοσνίας Ερζογοβίνης.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι από την άφιξη του Μάρκο Μιχόγιεβιτς στο Ηράκλειο. Τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, υποδέχθηκε ο Νίκος Ανδριαδάκης εκ μέρους εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

Οι πρώτες δηλώσεις, όπως δημοσιοποιήθηκαν από την Κρητική ΠΑΕ:

«Μου έχουν πει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Χαίρομαι που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα της Ελλάδας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου Βόσνιου διεθνή κεντρικού αμυντικού Μάρκο Μιχόγιεβιτς, μετά την άφιξη του το βράδυ της Κυριακής (19/8) στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ.

Ο Μιχόγεβιτς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, για ένα χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr ανέφερε ότι «όλοι μου είπαν τα καλύτερα για τον ΟΦΗ. Ήρθα για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του, σε ένα σκληρό πρωτάθλημα όπως είναι η Σούπερ Λίγκ, με καλές ομάδες και αξιόλογους παίκτες».

Για το τι μπορεί να προσφέρει ο ίδιος, τονίζει ότι «θα δώσω το 100%. Είμαι μαχητής και προσπαθώ να δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνω και στον ΟΦΗ».

Ενώ για τον ΟΦΗ, το γήπεδο που διαθέτει και τον κόσμο του, ανέφερε ότι «το γήπεδο είναι φανταστικό. Έχω δει εικόνες και βίντεο και είναι πραγματικά υπέροχο. Ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ