Ρομάνο: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Στουτγκάρδης για τον Κωνσταντέλια ύψους 14 εκατ. ευρώ» (pic)

Ρομάνο: «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Στουτγκάρδης για τον Κωνσταντέλια ύψους 14 εκατ. ευρώ» (pic)

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο ΠΑΟΚ είπε όχι στα 14 εκατ. ευρώ της Στουτγκάρδης για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Εδώ και καιρό υπήρχε η φήμη πως η Στουτγκάρδη θα χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και κάτι τέτοιο συνέβη, με τον Δικέφαλο του Βορρά να απαντάει αρνητικά όμως στην πρόταση των Γερμανών.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο το ποσό που έβαλε στο τραπέζι η Στουτγκάρδη έφτανε στα 14 εκατ. ευρώ συν μπόνους, αλλά οι «ασπρόμαυροι» αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο.

Διαβάστε επίσης: Η στατιστική απεικόνιση δεν μπορεί να «πιάσει» αλήθεια για τον Τσικίνιο

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει στην Τούμπα, κάτι που είχε δείξει και πέρσι όταν απάντησε αρνητικά σε κρούσεις από Σάλτσμπουργκ και Μπενφίκα.

Αυτό που απομένει είναι, κάτι που είχε υποσχεθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, να γίνει αναπροσαρμογή προς τα πάνω, των αποδοχών που λαμβάνει ο Κωνσταντέλιας, με το υπάρχον συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ