Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη στη Λαμία

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη στη Λαμία

Η αστυνομία είπε «όχι» στην οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων των κίτρινων στο ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League (27/08, 9.30 μ. μ.).

Στην απαγόρευση κάθε είδους μετακίνησης, οργανωμένης και μεμονωμένης, των οπαδών του Άρη προχώρησε η αστυνομία για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League (27/08, 9.30 μ. μ.). Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και παρόλο που οι κίτρινοι ζήτησαν εισιτήρια, η αστυνομία από την πλευρά της τερμάτισε τη σχετική συζήτηση, τονίζοντας, μάλιστα, πως όποιος φίλος της ομάδας κατέβει στην πόλη της Φθιώτιδας θα συλληφθεί.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων αναμένεται να είναι εκτεταμένη τη μέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού και θα πραγματοποιούνται έλεγχοι τόσο σε μπλόκα όσο και σε διόδια. Να σημειωθεί ότι και πέρσι τα μέτρα ήταν εξίσου αυστηρά για τους φιλάθλους των υπολοίπων ομάδων που συνθέτουν τους Big 5, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για απαγόρευση οργανωμένων και μη μετακινήσεων σε όλα τα παιχνίδια της Super League μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ