Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Από τον λυτρωτή Λιβάγια και τον Σιμόες που «κατάπινε» μπόλικα χιλιόμετρα, μέχρι τον Κλωναρίδη που έκανε μία απογοητευτική εμφάνιση, η απόδοση των παικτών της ΑΕΚ είχε πολλές διακυμάνσεις

Aνέστης: Στη φάση του γκολ δεν φέρει κάποια ευθύνη, ενώ και στην εξέλιξη του ματς δεν αντιμετώπισε κάποιο ζήτημα.

Βράνιες: Έβγαλε αρκετό πάθος και μπήκε πολύ δυναμικά στις μονομαχίες, έχοντας την ίσως πιο σταθερή παρουσία, από τους αμυντικούς της ΑΕΚ.

Λαμπρόπουλος: Φέρει την βασική ευθύνη για το γκολ του Μολέντο, μιας και έχασε εντελώς τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Στην πορεία μπήκε περισσότερο στο ματς και είχε κάποιες σωστές παρεμβάσεις.

Μπακάκης: Ξεκίνησε το ματς ως στόπερ, ωστόσο γρήγορα μεταφέρθηκε στο αριστερό άκρο. Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, όμως στο δημιουργικό κομμάτι δεν προσέφερε και πολλά.

Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που θα περίμενε η ΑΕΚ, ενώ είχε ζητήματα και στα στημένα του.

Λόπες: Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε ουσιαστικά σαν αριστερό εξτρέμ μέχρι το 70’, με την παρουσία του εκεί να μην προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο στην ΑΕΚ. Αφού τα περισσότερα γεμίσματα που επιχείρησε, ήταν άστοχα.

Γαλανόπουλος: Ο νεαρός μέσος δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, με αρκετά λάθη και πολλές χαμένες μονομαχίες στον άξονα. Επίσης, ήταν εκείνος που σπατάλησε την πιο σημαντική ευκαιρία της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, αστοχώντας από καλή θέση.

Σιμόες: Ο Πορτογάλος χαφ «κατάπιε» ξανά μπόλικα χιλιόμετρα, έκοψε μπάλες και προσπάθησε να ελέγξει τον χώρο της μεσαίας γραμμής για την ομάδα του. Κάνοντας συνολικά ένα καλό ματς.

Μπακασέτας: Πολύ λίγα πράγματα από τον διεθνή μέσο, που ανέλαβε ουσιαστικά έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε ο Μάνταλος. Ωστόσο ο Μπακασέτας δεν μπόρεσε να συνεισφέρει σχεδόν τίποτα δημιουργικά, με την άμυνα του Παναθηναϊκού να τον περιορίζει μάλλον εύκολα.

Κλωναρίδης: Η επιστροφή του στη δράση μετά από καιρό, συνδυάστηκε με μια μάλλον απογοητευτική εμφάνιση, αφού ο 25χρονος εξτρέμ ήταν εντελώς κλίματος του αγώνα και δικαίως, αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Χιμένεθ.

Λιβάγια: Ο Κροάτης φορ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας στην… εκπνοή του ματς και δίνοντας στην ομάδα του, έναν «χρυσό» βαθμό. Με ένα γκολ που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Χριστοδουλόπουλος: Έδωσε «ζωντάνια» στην επίθεση της ΑΕΚ και έκανε την άμυνα του Παναθηναϊκού να τον «αισθανθεί». Χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει κάτι περισσότερο.

Αϊντάρεβιτς: O Σουηδός μέσος βοήθησε σε έναν βαθμό την ΑΕΚ να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα στο κέντρο, ενώ από τα πόδια του ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης.

Γιακουμάκης: Μπήκε για να «γεμίσει» την περιοχή της ΑΕΚ, όμως δεν κατάφερε κάτι το αξιοσημείωτο, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Χιμένεθ: Η επιλογή του να ξεκινήσει τον ανέτοιμο Κλωναρίδη δεν είχε καμία λογική, με την ΑΕΚ να δείχνει ανά στιγμές πως παίζει με… 10 παίκτες. Εξίσου ατυχής ήταν και η επιλογή της τριάδας στην άμυνα χωρίς τον Τσόσιτς ή έστω τον Τσιγκρίνσκι, αφού ήταν σαφές πως η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στον αέρα. Ωστόσο, του πιστώνεται η ορθή αλλαγή διάταξης πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 15 λεπτά, όπως και η επιλογή της χρησιμοποίησης του Αϊντάρεβιτς, αντί του Γαλανόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ