Ανέστης : «Ακούστηκε σφύριγμα στο γκολ, το μυαλό μας στη Ριέκα»

Ανέστης : «Ακούστηκε σφύριγμα στο γκολ, το μυαλό μας στη Ριέκα»

Ο γκολκίπερ της Ένωσης σχολίασε τη φάση του γκολ των «πρασίνων» και τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι ήδη στο παιχνίδι κόντρα στην Ριέκα στο πλαίσιο του Europa League.

Ο γκολκίπερ της Ένωσης, Γιάννης Ανέστης, σχολίασε τη φάση του γκολ των «πρασίνων» και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ενώ όπως τόνισε το μυαλό όλων στην ομάδα είναι ήδη στο παιχνίδι κόντρα στην Ριέκα στο πλαίσιο του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος πορτιέρε της Ένωσης στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του ντέρμπι:

Σχετικά με τον τραυματισμό του αρχηγού της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου, αλλά και του διεθνούς Σουηδού άσου Γιάκομπ Γιόχανσον: «Θα μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά του Μάνταλου και του Γιόχανσον, θεωρώ πως θα γίνουν κινήσεις και τον Γενάρη. Κάθε παίκτης όταν έχει συνεχόμενα παιχνίδια βελτιώνεται, το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Οι τερματοφύλακες κάνουμε ατομική δουλειά μόνη μας και όποτε η ομάδα μας χρειάζεται είμαστε εκεί. Προσπαθώ να καθαρίζω τις φάσεις στην περιοχή, θέλω να δουλεύω τα μειονεκτήματά μου καθημερινά και να βελτιώνομαι».

Όσον αφορά το γκολ του Μολέδο: «Ακούστηκε ένα σφύριγμα στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, το έλεγαν οι συμπαίκτες μου, κολλήσαμε και δεχθήκαμε το γκολ».

Για το ματς των έτερων διεκδικητών του τίτλου (ΠΑΟΚ-Ατρόμητος): «Το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος θα το θέλαμε στην ισοπαλία, αλλά… όποιος κερδίσει! Πήραμε ένα βαθμό σήμερα και από αύριο έχουμε το μυαλό μας στη Ριέκα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μας. Ο Ατρόμητος μπορεί να συνεχίσει».

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική: «Η επόμενη μέρα είναι να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό και με τα νέα παιδιά που θα έρθουν να προκριθούμε στο επόμενο Γιούρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ