«Ο Ερνάν Πέρες απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού»

«Ο Ερνάν Πέρες απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός προσέγγισε την Εσπανιόλ για τον δανεισμό του Παραγουανού άσου, αλλά ο 29χρονος εξτρέμ απάντησε αρνητικά, γιατί θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Την… πόρτα του Ερνάν Πέρες χτύπησε το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός, με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο ενδιαφέρθηκαν, αλλά κατέθεσαν και πρόταση στην Εσπανιόλ για τον δανεισμό του παίκτη, που όμως απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με τους Ιβηρες, ο λόγος που ο Λατινοαμερικάνος εξτρέμ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, είναι επειδή θέλει να παραμείνει στην Εσπανιόλ και να παλέψει για να πείσει τον προπονητή της ισπανικής ομάδας, Ρούμπι, ότι αξίζει μια θέση στην 11άδα.

«Ο Ερνάν Πέρεθ απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού», τιτλοφορείται το άρθρο της sport, με την ισπανική ιστοσελίδα να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Παραγουανός θέλει να μείνει στην Εσπανιόλ και να διεκδικήσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Πέρεθ, μετά τον περσινό δανεισμό του στην Αλαβές, είναι αποφασισμένος να πείσει τον Ρούμπι ότι αξίζει να μείνει στην ομάδα».

Στο πρώτο παιχνίδι της Εσπανιόλ με την Θέλτα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Ερνάν Πέρεθ αγωνίστηκε στο τελευταίο 20άλεπτο, με τον Ρούμπι να δείχνει ότι υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ο Πέρεθ είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό το 2014 ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ, πραγματοποιώντας συνολικά 13 συμμετοχές (2 γκολ, 3 ασίστ) με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ