Κλήση του Μπάσα στην εθνική Αλβανίας

Κλήση του Μπάσα στην εθνική Αλβανίας

Ο Μιτζέν Μπάσα είναι στις επιλογές του Κριστιάν Πανούτσι για το ματς με το Ισραήλ (07/09, 21:45) στο ντεμπούτο της εθνικής Αλβανίας στο UEFA Nations League, όπως και για τον επόμενο αγώνα με τη Σκωτία (10/09, 21:45).

Ο Μιτζέν Μπάσα κλήθηκε για ακόμη μια φορά στην εθνική Αλβανίας, έχοντας ως διεθνής μέχρι στιγμής 29 εμφανίσεις και 3 γκολ. O ομοσπονδιακός προπονητής, Κριστιάν Πανούτσι, έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας, και μέσα στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του ανασταλτικού μέσου του Άρη.

Η Αλβανία θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ (07/09, 9.45 μ. μ.) εντός έδρας στο Ελμπασάν στην πρεμιέρα τους στη νέα διοργάνωση UEFA Nations League, που θα αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τους διεθνείς φιλικούς αγώνες που συνήθως διεξάγονται αυτή την εποχή. Σειρά έχει έπειτα το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σκωτία (10/09, 9.45 μ. μ.) στο Χάμπντεν Παρκ, για το οποίο ο Μπάσα βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του. Την ίδια περίοδο θα έχει διακοπή και η Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας για το ίδιο τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ