Πάνθηρες Πανιωνίου: «Γένοβα μην τα παρατάς» (pic)

Πάνθηρες Πανιωνίου: «Γένοβα μην τα παρατάς» (pic)

Πανό αλληλεγγύης στον λαό της Γένοβας δημιούργησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου: «Γένοβα μην τα παρατάς»!

Οι οπαδοί του Πανιωνίου είναι αδερφοποιημένοι με εκείνους της Τζένοα, της ομάδας της πόλης της Ιταλίας, η οποία τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζεται από την απίστευτη τραγωδία της 14ης Αυγούστου που άφησε πίσω τις δεκάδες χαμένες ψυχές. Οι Πάνθηρες δημιούργησαν ένα πανό σε μια προσπάθεια να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στο λαό της Γένοβα και κατευθύνθηκαν προς την ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα. Το πανό έγραφε στα ιταλικά «Γένοβα μην τα παρατάς»! Η κίνησή τους ωστόσο παρερμηνεύτηκε από την αστυνομία με αποτέλεσμα να γίνουν 7 προσαγωγές, γεγονός για το οποίο οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Μέλη του Συνδέσμου μας βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από την Ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, θέλοντας να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Γένοβας μετά το τρομερό δυστύχημα της 14ης Αυγούστου.

Σήκωσαν μάλιστα ένα πανό που έγραφε “Genova Non Mollare”, που σημαίνει “Γένοβα μην τα παρατάς”, το οποίο βρισκόταν στην κερκίδα μας και κατά το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας (18.8.2018) στη Νέα Σμύρνη.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Σύνδεσμός μας είναι αδερφοποιημένος με Συνδέσμους οπαδών της Τζένοα και για τον λόγο αυτό η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη του φυσιολογικού.

Προς έκπληξή μας διαβάσαμε στα κίτρινα site του διαδικτύου να συνδέεται ο Συνδεσμός μας με κοινωνικές ομάδες άλλες και σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.

Δυστυχώς, σε μια χώρα σαν την δική μας οι όμορφες κινήσεις σαν αυτή μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ στους ανθρώπους που τις πραγματοποιούν και με την διαστρέβλωση της αναποδογραφίας που επικρατεί, να βρεθείς στα κρατητήρια.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των επτά, ΤΩΡΑ!»

Δείτε το χαρακτηριστικό ποστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ