Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις

Άρης : Επιστροφή στις προπονήσεις

Ο Άρης θα ξεκινήσει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάκο Ερέρα και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Λαμία. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Περιμένει, μάλιστα, να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φραν Βέλεθ, προκειμένου να γνωρίζει αν θα μπορεί –κάτι που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες-να τον υπολογίζει. Ακόμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα αποφασίσει τελικά να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδειξε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα δείγματα της μεγάλης αξίας του, όμως, δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Τέλος, έληξε η άδεια που είχε δώσει ο Άρης στον Μπαργκάν, προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις και να βρει ομάδα και οι δυο πλευρές θα ξεκινήσουν συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ