Περίπλοκο, αλλά θα το παλέψει ο Παναθηναϊκός για Λάμπρου

Περίπλοκο, αλλά θα το παλέψει ο Παναθηναϊκός για Λάμπρου

Το «τριφύλλι» ψάχνεται για την επιστροφή του νεαρού ακραίου επιθετικού, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Τι συμβαίνει με Βέργο, Μανθάτη…

Ο Λάζαρος Λάμπρου το καλοκαίρι του 2016 αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση, αφού θεωρούσε ότι με τον Στραματσόνι στον πάγκο, δεν θα βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Κατέληξε στον Ηρακλή και τον χειμώνα τον απέκτησε για 3,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ (το συμβόλαιό του λήγει το 2020). Επαιξε 1,5 χρόνο δανεικός στον Πανιώνιο και στις αρχές του καλοκαιριού το «τριφύλλι επιδίωξε την επιστροφή του. Ο Λουτσέσκου, όμως, τον υπολόγιζε στην προετοιμασία και οι Θεσσαλονικείς δεν συζητούσαν την παραχώρησή του. Τώρα φαίνεται να είναι πιο διαλλακτικοί, αλλά η υπόθεση μόνο απλή δεν είναι. Ο Νταμπίζας δεν επιθυμεί δανεισμούς παικτών από άλλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ μοιάζει απίθανο να αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρου, κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης όπως έγινε με τον Πούγγουρα. Θυμίζουμε ότι είναι ήδη δανεικός ο Κάτσε, ωστόσο, η περίπτωσή του διέφερε, αφού πρόκειται για έναν παίκτη έμπειρο, άνω των 23 ετών και ο χρόνος πίεζε τον Παναθηναϊκό να τον κρατήσει έως τις 30 Ιουνίου.

Όπως και να έχει, ο Δώνης θα ήθελε κι έναν ακραίο επιθετικό, ταχύτατο, που να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και να είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός. Ο Λάμπρου που είναι 21 ετών και δεν εμπίπτει σε ηλικιακό περιορισμό πληροί τις προϋποθέσεις, όμως, αναφέραμε τα εμπόδια.

Εξίσου δύσκολες είναι και οι περιπτώσεις των Νίκου Βέργου, Γιώργου Μανθάτη. Και οι δύο θα ήθελαν να μετακομίσουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ολυμπιακός για τον 22χρονο φορ (έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο) επιμένει σε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Παναθηναϊκός δεν το δέχεται κι έχει παγώσει την υπόθεση, όμως, όσο ο Βέργος δεν κλείνει αλλού, ελπίδες θα υπάρχουν. Ο Μανθάτης αντίθετα έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και οι Πειραιώτες δεν φέρονται πρόθυμοι να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Νταμπίζας εννοείται ότι δεν σκέφτεται τον δανεισμό και μόνο αν αποχωρήσει ο ταλαντούχος ακραίος, θα ανατραπούν τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ