Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Βέργος

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Βέργος

Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός θα φορέσει τη νέα σεζόν την φανέλα του τριφυλλιού, όπως είχε γράψει πρώτο to10.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα ο Νίκος Βέργος, καθώς ο νεαρός Έλληνας επιθετικός θα φορέσει τη νέα σεζόν την φανέλα του τριφυλλιού. To10.gr είχε αποκαλύψει το θέμα με το ενδιαφέρον των πράσινων για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού και μετά από συζητήσεις αρκετών ημερών, ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός θα εντάξει στο δυναμικό του τον Βέργο και αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση του τριφυλλιού.

Η τακτική του Νίκου Νταμπίζα έφερε αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες διέρρεε ότι ο Παναθηναϊκός έχει παγώσει την υπόθεση του Νίκου Βέργου κι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η μεταγραφή, τελικά έφτασε σε συμφωνία με τον αιώνιο αντίπαλο.

Μετά τον Αργύρη Καμπετσή και ο 22χρονος επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού». Με τους δύο ταλαντούχους επιθετικούς, συν τον έμπειρο φορ που θα έρθει και τους Σέχου, Πίσπα, ο Γιώργος Δώνης πλέον θα έχει πέντε παίκτες για τη θέση του φορ και βάθος στον πάγκο. Ενώ γίνεται προσπάθεια και για έναν εκ των Λάμπρου, Μανθάτη. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν,έπειτα από επίμονες προσπάθειες του τεχνικού του διευθυντή έφτασε το πρωί της Τρίτης σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βέργου.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος έχει περάσει κι από την ομάδα Νέων της Ρεάλ θα περάσει σήμερα από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για τρία χρόνια. Εννοείται, ότι ο Ολυμπιακός κρατάει ποσοστό μεταπώλησης. Από τον Παναθηναϊκό τονίζεται ότι είναι το ίδιο για όλους όσοι ήρθαν φέτος. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν κυμαίνεται μεταξύ 25%-30%.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ