Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Φορτούνα Σιτάρντ ερίζουν για Λάμπρου

Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Φορτούνα Σιτάρντ ερίζουν για Λάμπρου

Προς δανεισμό οδεύει ο Λάζαρος Λάμπρου που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή του παρουσία στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Για τον νεαρό επιθετικό ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Φορτούνα Σιτάρντ.

Μετά τον Γιάννη Μυστακίδη ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, θα αποχωρήσει από την ομάδα και αναφερόμαστε στον Λάζαρο Λάμπρου. Ο νεαρός επιθετικός μετά από μια πολύ καλή χρονιά στον Πανιώνιο, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να δοκιμάσει την τύχη του. Στην Ολλανδία ήταν από τους διακριθέντες δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα του Δικεφάλου. Όσο περνούσαν οι μέρες και έμπαιναν στην ομάδα οι Ζαμπά και Ουάρντα το έργο του 20χρονου επιθετικού γινόταν όλο και πιο δύσκολο.

Οι παράγοντες του Δικεφάλου είχαν μια συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ενημέρωσαν πως καλό θα ήταν για τον Λάμπρου να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του καθώς ο προπονητής δεν μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που έρχονται για Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λάμπρου αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Ήθελε να μείνει στην Τούμπα και να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Όμως φαίνεται πως πείστηκε να πάει σε άλλη ομάδα με τη μορφή του δανεισμού. Για τον νεαρό επιθετικό υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, αλλά και η Φορτούνα Σιτάρντ. Η ομάδα του Βελγίου είχε μάλιστα κινηθεί για την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη, όμως «σκόνταψε» στις οικονομικές απαιτήσεις που αξίωνε ο ΠΑΟΚ και έφταναν στο1,5 εκατ. ευρώ.

Η Φορτούνα Σιτάρντ, νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα Βελγίου, προσπαθεί να πάρει έστω και με τη μορφή του δανεισμού τον Λάζαρο Λάμπρου, εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες, καθώς όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες πιέζουν για την απόκτηση του Κατερινιώτη επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ