Χασάν: «Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό» (vid)

Χασάν: «Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός τόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στο Ρέντη.

Ετοιμος να τα δώσει όλα για να αποδείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος fτόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετυχαίνει μεγάλες νίκες. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. «Ολα εκπληκτικά εδώ, οι προπονήσεις, τα γήπεδα, τα αποδυτήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη;

«Μου αρέσουν όλα όσα έχω βρει στο σύλλογο. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο. Ολοι μου μιλούσαν γι’ αυτόν πριν να βρεθώ εδώ και ήταν όλα αλήθεια. Όταν έφτασα εδώ τα βρήκα όλα εκπληκτικά, οι προπονήσεις είναι καταπληκτικές, τα γήπεδα, τα αποδυτήρια, όλα είναι υπέροχα».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Θέλω να πω ότι θα δώσω όλα όσα μπορώ και ότι είμαι έτοιμος να παλέψω πολύ. Θα τα δώσω όλα στην προπόνηση για να δείξω ποιος είμαι, να δείξω την ποιότητα μου στον προπονητή. Μπορώ, λοιπόν, μόνο να πω, πως θα παλέψω και ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνω όλα για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ